torstai 20. elokuuta 2009

Arvonta

Lisäys: 25.8.2009 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Huhhuh, kylläpä tuo kävijälaskuri raksuttaa aikamoista tahtia!
Vihdoin saimme aikaiseksi (uskalsimme..?;)) aloittaa oman blogin pidon ja mieltä ilahduttaa, että näin monet ovat käyneet kurkistelemassa kakkujamme:) Pitkään tätä blogin aloittamista mietimme, ihaillessamme loistavia töitä muiden blogeissa. Allekirjoittanut löysi ensimmäisenä Ullanunelman blogin vuodatuksessa (nykyinen blogi täällä) ja sitä kautta kaikki muut upeat kakku/leivontablogit. Meille on iso juttu, kun 1000 - luku pyörähtää kävijälaskuriin. Joten sen kunniaksi ja sitä odotellessa;

KIITOS KAIKILLE KÄVIJÖILLE JA TERVETULOA UUDELLEEN, KOMMENTTEJANNE ON MUKAVA LUKEA!



...Laitetaanpa näinollen arvonta pystyyn! Aika monessa blogissa näkyy arvonnan yhteydessä olevan joku kysymys tai pyydetään mielipidettä/toivomuksia. Emme aio olla siinä suhteessa yhtään huonompia, vaan asetamme teille myöskin jotain pähkäiltävää. Arvontaan voi siis osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai vaihtoehtoisesti sähköpostiimme. Haluaisimmekin ottaa selvää seuraavasta asiasta: Jos olisit kakku, millainen kakku olisit?

Koetko olevasi vaalea ja hillitty kermaunelma, tumma ja dramaattinen goottiluomus, laidasta toiseen kallisteleva hilpeänkirjava topsy turvey vai jotain ihan muuta? Mielikuvitusta ja huumormieltä mukaan ja miettimään! Laitathan kommenttiisi sähköpostiosoitteesi/blogisi osoitteen, niin saamme sinuun yhteyden. Voittajalle on luvassa leivonta-aiheinen palkinto. Lisäksi valitsemme arvalla toisen kommentin, jonka kuvaileman kakun yritämme sitten mahdollisuuksien mukaan toteuttaa. Eli jonkun "omakuvaa" tiedossa;) Osallistumisaikaa on siihen asti, kunnes kävijälaskuriin pyörähtää 1100 - lukema.


Johanna & Marja


24 kommenttia:

  1. Voisin tehdä vaikka "pelinavauksen" ...:)Osallistun siis arvontaan ja jos olisin kakku, niin voisin olla vaikkapa kultainen kuplavolkkari:D Sisältä minä olisin karpalo-toffeinen;) (s-postiosoite: niina alaviiva ha ät luukku piste com)

    VastaaPoista
  2. No kylläpä on vaikea kysymys! :D
    Mie olisin varmaan joku raikas juustokakku. Ihan sellainen perus, vaniljasitruunanmakuinen ja vaalealla vetopohjalla, päällä voisi olla mansikankirpeä kerros kylmähyytelöä ja koristeena tietysti tuoreita mansikoita ja sitruunaviipalekäärökukkia (mikä sana?).

    p.s. voitte ilmoittaa kilpailustanne leivontafoorumilla
    http://leivonta.foorumi.org
    :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kysymys!
    Jos olisin kakku... Olisin varmaan mansikkainen marsipaanipossu kakku. Vaaleanpunainen jossa äklön makeaa mansikkamarmeladia sisällä.

    VastaaPoista
  4. Jos olisin kakku, haluaisin olla syötävän hyvä ja silmiä hivelevän kaunis!
    Sisältönä aarteita, kuten kivetöntä lakkahilloa. Se asuisi ensimmäisessä kerroksessa sovussa paksun kermavaahdon kanssa, joita ympäröisi suklaapohja ylhäällä ja alhalla. Välikerros - siellä asuisi kivettömiä kirsikoita hennosti vaniljalla sisustetussa creme-kodissaan! Ja ylimmässä kerroksessa asuisi toinen lakkahilloperhe! Kaunis ulkokuoreni olisi katettu ohuella suklaakuorella, joka voisi hyvinkin olla ruudukas. Vaalean vihreitä pistasiasuklaa ruutuja ja tummaa suklaata. Keskimmäiseen ruutuun istuttaisin kirsikankukkia - ja muutaman pienen sinisen lemmikin, jottei kukaan vain unohtaisi minua !

    VastaaPoista
  5. Minä olisin varmaan tahmean makoisa mutakakku, päältä kypsä ja sisältä raaka ja valuva :D

    VastaaPoista
  6. Jos olisin kakku, en ehkä olisi maailman huomiotaherättävin ja näyttävin kakku. Pinnalta ehkä vaaleansininen, valkoinen tai vaaleanpunainen - mutta pinnalla olisi myös kiehkura tummaa suklaata. Sitten, kun joku huomaisi ja päättäisi maistaa, sisältä paljastuisi herkku: runsaasti suklaista pehmeyttä, mutta myös vadelmaa, lakkaa tai jotain muuta marjaa tai hedelmää raikkautta ja monipuolisuutta tuomassa.
    S-posti: sirkkuliini at gmail piste com

    VastaaPoista
  7. Mä olisin ehdottomasti joku yksinkertainen, mutta jollakin näyttävällä koristeella koristeltu hyydytetty juustokakku. Kakussa olisi ainakin kaksi makukerrosta, esim. suklaamousse ja passionmousse. Ja pohjana ehdottomsti rapea suklaakeksi-pohja:P

    VastaaPoista
  8. Olisin valkoinen marsipaanikakku tai kermakakku koristeltuna muutamalla kukalla. Täytteenä esim. mustikkamousse ja valkosuklaamousse.

    VastaaPoista
  9. Mä olisin mansikkakermakakku, simppeli mutta taatusti hyvä :-D

    VastaaPoista
  10. Mansikkakermakakku minäkin olisin ;)

    VastaaPoista
  11. Aika kinkkinen kysymys... Olisin varmaan mansikkainen, kermainen, suklainen, makea... Eli siis varmaankin tummilla suklaakekseillä pohja, mansikkakerroksella ja valkosuklaakerroksella tehty hyydykekakku, jossa kermaruusuja koristeena!

    VastaaPoista
  12. Jos olisin kakku, olisin chilinen suklaakakku. Makea tulisella vivahteella. :)

    VastaaPoista
  13. Jos olisin kakku, olisin mangon makuinen kermakakku :)

    VastaaPoista
  14. Jos olisin kakku, olisin kakku, jonka päällisenä olisi sulatettua tummaa suklaata, reunassa goottityylistä valkosuklaakirjailua ja vielä päällä aitoja punaisia ruusuja. Kakun sisältä löytyisi ensimmäisestä kerroksesta appelsiinimarmeladia ja appelsiinin palasia sekä aitoa vaniljaa sisältävä raikas mousse.Ja alemmasta kerroksesta löytyisi 60% tummaa suklaata ja ripaus chiliä sisältävä mousse. Kakun ajatuksena se, että kaunis päältä ja herkullinen ja tulinen sisältä.

    (s-posti: tiia.tallgren@luukku.com)

    VastaaPoista
  15. Minä voisin olla mansikkainen juustokakku ;)

    VastaaPoista
  16. Kun ajattelen itseni kakkuna, näen suklaapohjia, vaahtoa tehty tummasta suklaasta ja kermasta, ja mansikoita tai vadelmia. Kakun päällä valkoista marsipaania. Sitten näen myös vaaleanpunaisia kukkia tai perhosia koristeena. :-)
    s-posti: nonni-84@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Minä olisin täytekakku, jossa olisi täytteenä tosi mansikkainen mousse ja päällä tuoreita mansikoita..reunoilla kermavaahtopursotukset..=)

    VastaaPoista
  18. Aika pahan kysymyksen heititte! Olisin varmaan suklaa-juustokakku, jonka täytteestä löytyy myös tulista turkinpippuria :D Koristelu olisi myös salmiakkia/turkinpippureita.

    VastaaPoista
  19. Haa... :D
    Lienen olisin hillitty, vaalea sokerikuorrutteinen kakku muutamin koristein.

    VastaaPoista
  20. Jos oisin kakku ni ainaki pitäis olla paljon vadelmamoussea välissä ja kermavaahtoa päällä. Eikä parit marsipaanikoristeet ois pahitteeks. kuhan on makiaa=)

    VastaaPoista
  21. Onpas hauska kilpailu! =) Löysin tänne ekan kerran ja toivon löytäväni vielä uudestaankin!
    Jos olisin kakku, olisin suklainen kakku, päällä jotain vaaleanpunaista...

    Käykäähän osallistumassa minunkin arvontaani...

    VastaaPoista
  22. Ensimmäiseksi tuli mieleen suklaakakku, paljon pehmoista suklaata ja täyteläistä makua :)

    VastaaPoista
  23. Minä olisin ulkonäöltäni ehdottomasti valkoinen, hempeä ja kimaltava kakku. Valkoinen massa kakun päällä, romanttisen kiehkuraiset valkoiset spritsaukset ja kimalletta mukaan!
    Sisältä maistuisin valkosuklaakermalta ja lemoncurdilta, tai vaihtoehtoisesti Caipirinhan makukin kävisi:)
    Hauska kilpailu♥ Onnittelut kävijämäärästä!

    VastaaPoista