tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pääsiäisen kakkuja


Tässä vielä pari kuvaa pääsiäisen kakkuprojekteista. Ihan kaikkia ei tullut kuvattua, kun on ollut olevinaan niin kiirettä. Tässä kuitenkin muumiaiheista kakkua sekä perinteisempi pääsiäiskakku pyöreitä täyttävälle. Tällä kertaa, pidemmittä puheitta;




torstai 22. huhtikuuta 2010

Ristiäistarjoiluja 2


Nämäkin viime kuun puolelta vielä, eli ristiäisiin menivät nämä kakut. Kakku haluttiin kermakakkuna, kakkuun elämänversoja sekä jotain tytölle sopivaa. Lisäksi toivottiin liha- ja kalavoileipäkakut. Kaikki nämä 15 hengelle. Voileipäkakuissa oli toiveena, että jossakin täytteessä käytettäisiin aurinkokuivattu tomaatti-mozzarellasulatejuustoa. Tämä toki kävi meille hyvin, kun töissä kyseistä juustoa valmistamme;) Tälläkin kertaa pelkät kuvat, täytteiden raaka-ainesuhteet ovat kadonneet jo aivojen mappi-ööhön...


Pahoittelen kuvien huonoa laatua, illalla otetut kuvat saan aina jotenkin kovin keltaisiksi..


Kilpa-auto Lauri


Jospahan purkaisi hiukan kakkukuvia tänne nähtäväksi. Tämä kakku on jo viime kuun puolelta, joten onkin korkea aika saada kuva tänne asti;) Eli Lauria toivottiin kakun päälle. Muita toiveita ei muutamien ruoka-ainerajoitteiden lisäksi ollut. Kuollaksenikaan en kyllä muista mitä tämä kakku sisälsi, joten joudutte pärjäämään ilman täytetietoja. *nolo* Kuvaa siis vain pelkästään.



maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sly 10 viimeinen paketti ja paljastus


Sly 10-kierroksen viimeinen paketti saapui ja samalla paljastui keneltä olemme nämä ihanat keväiset paketit saaneet. Paketti oli mukavan värikäs ja sisälsi seuraavat:

* Kaunis, itsetehty kortti, terveisineen
* Blå bandin kuningatarmoussea (ei olla vielä aikaisemmin kokeiltukaan)
* Koristerakeita keväisissä väreissä
* Minimuffinssivuokia, myöskin kevään väreissä (jospa saisimme nyt aikaiseksi kokeilla muffinssien tekoa..;)
* Kullankeltainen pastaväri
* Pussinsulkijoita
* Koristegeelejä
* Tuttifrutti-suklaakonvehteja (jotka joku jo söi..;)..)


Salaiseksi leivontaystäväksemme paljastui Tige Tigen keittiöstä. Kiitos ihanista ja kuitenkin käytännöllisistä paketeistasi:) Meillä riittääkin pitkäksi aikaa kaikkia kivoja juttuja testattavaksi tuleviin projekteihin!


torstai 15. huhtikuuta 2010

Hello Kitty


Pääsi allekirjoittanut tuossa muutama viikko sitten (kuka tätä aikaa oikein syö hä?!) tekemään ensimmäisen Hello Kitty kakkunsa. Päälle toivottiin kyseisen kissan kuvaa jonka sitten toteutin valkoiseksi värjätystä marsipaanista leikkaamalla. Tällä kertaa koristelu olikin marsipaanivoittoista, hyödynsimme taustassa SLY-10 kierroksen "pääsiäis paketissa" saamaamme keltaista marsipaania. Kukat, nalle ja muut yksityiskohdat sitten tuttuun tapaan sokerimassaa ja reunapursotukset hoiti Johanna tasaisen vakuuttavaan tapaansa :)



Kakku mitoitettiin 20 hlölle, pohjana ihan perinteinen vaalea pohja. Täytteeksi tekaistiin mustikka- ja vadelmamousset jotka päätyivät myös toisiin kyseisen viikonlopun kakkutuotoksiin, päivityksiä niistä sitten tuonnempana jahka joudetaan taas naputella.
Mukava jos jaksatte sinnitellä langoilla verkkaisesta päivitystahdista huolimatta, kohta se koulu on kuulkaas käyty niin sitten.. (valamme tässä uskoa myös itseemme että se ON vielä joskus käyty ;) )

Onnea vielä Saaralle ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoille!