sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Hyvää isänpäivää kaikille iseille!

Isänpäivää meillä vietettiin viemällä poikien kanssa iskälle aamupala sänkyyn. Pojat tekivät suloisia sydämenmuotoisia voileipiä ja kuumaa kaakaota. Leivät askarreltiin tummasta leivästä, päällä levitettä ja meetwurstia. Pojat koristelivat ne sitten mieleisikseen minitomaateilla, majoneesilla, kurkulla, jne. Kakkua ei meidän iskä tänä vuonna saanut, kun ei niin makeasta välitä. Harmi vain, että kamerani oikkuilee, enkä saanut hienoista voileivistä kuvaa..:(

Oma isäni sekä appiukkoni saivat kumpikin kinuskikakut, välissä täytteenä oli tuorejuusto-kermatäyte, maustettuna omatekoisella omenahillolla. Kermaruusut ei vaan ole mun juttu, sen verran karmeat niistä tuli. No, ajatus on kai tärkein:) Kuvista on kiittäminen miestäni, jonka kuvien laatu on hiukkasen eri luokkaa kuin omieni..;)


"Isä on henkilö, jolla on valokuvia siellä, 
missä hän ennen piti rahaa."

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kakku! Olit kysynyt blogissani niistä jälkiruokakulhoista :) oon voittanu ne joskus arvonnassa enkä yhtään muista et millasessa pakkauksessa oli tai mikä valmistaja. Minäki oon haikaillu niitä lisää kun ovat niin kauniita ja sopivan kokoisia. Taisi olla jopa 24 prosenttista kristallia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksestasi:) Itsekin pidän niistä kulhoista tosi paljon, ne on tosiaan juuri sopivan kokoisia.

    VastaaPoista