
Pohjaksi tein kolmen munan kääretorttulevyn johon meni maitoa, tuli kyllä muhkea pohja joten voisi kokeilla toistekin. Täytteeksi laitoin omena-kanelimarmeladia ja diplomaattikreemiä. Pintaa en alkanut tehdä (tässävaiheessa tuntui että keittiön kaikki kipot ja kupit oli käytössä) vaan värjäsin vihreästä marsipaanista kaakaolla ruskeaa, reunat "siistin" pursotuksella- tai niin oli aikomus.. Jälki sitten on mitä on, tiramisurahkaa ja kermavaahtoa se ainakin sisältää.
Mielenkiinnolla odottelen maistamaan pääsyä, täytyypä lähteä kiikuttamaan kakku juhlapöytään. Mukavaa ja rauhallista viikonloppua kaikille!
Voi että mitä herkkua... pitäisikin kokeilla itselläkin käpykakkua.
VastaaPoistaTodella hyvännäköinen käpykakku!! Ei uskoisi että se on ensimmäinen laatuaan!
VastaaPoistaNo mutta kiitosta vain, lienee ollut aloittelijan tuuria matkassa ;) Ei muuta kun tekemään vain muutkin, hyväähän tuo oli ja toimi kivasti omena-kanelimarmeladilla vaikkei ihan perinteinen liekään :)
VastaaPoistaUpeasti onnistunut. Eipä ole tullut vielä kokeiltua käpykakkua, vaikka paljon on muita kakkuja tullut tehtyä :D Tästä voi ottaa mallia. Hyvää uutta vuotta 2011!
VastaaPoistaMinunkin täytyy kokeilla käpykakkua! Kaunis on :-)
VastaaPoista