lauantai 12. helmikuuta 2011

Ufo kakku?

Mielenkiintoista projektia pukkasi kun lupauduin meidän molempien puolesta vääntämään kakut lentokoneen osia työkseen valmistavalle tuttavalle töihin viemisiksi. Mallikuvia sain vasta myöhemmin ja mitä useamman kuvan vastaanotin, sitä enemmän kihosi kylmä hiki otsalle.. :D Ennen kuvamateriaalia sain kuulla että kakun tulisi olla puolipyöreä ja vihreä missä on jotain pieniä pyöreitä juttuja.. ei kuulostanut kovin pahalta vaikkakin epämääräiseltä. Sitten se karu totuus valkeni:


No, teoriassa ei vieläkään paha mutta käytännössä melkoinen näpertämine
n! Pieniä kultaisia helmiä erottelimme valkoisten joukosta jonkin tovin kun ei pelkkiä kultaisia mistään tähän hätään löydetty. Mustat suorat juovat olivat murheenkryyni sinänsä eikä kaikkia yksityiskohtia pystynyt muutoinkaan toteuttamaan. No pidemmittä perusteluitta tässä oli sitten lopputulos:
Väriero pistää heti silmään mutta noin neonvihreää emme pinnasta saaneet.. Saaja oli kakkuihin kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen mikä oli tekijöille mieluisaa, äkkiä laskettuna ahkeroimme paikoilleen noin parisataa sokerihelmeä per kakku, muun piperryksen ohella :D Pinta on muistaakseni sokerimassaa, saattapi olla hiukan marsipaania joukossa. Mustat pursotukset candymeltsiä ja muut yksityiskohdat sokerimassaa. Kumpikin kakku on noin kolmellekymmenelle hengelle, menivät sitten johonkin juhlatilaisuuteen mikä sekin paljastui jälkikäteen ;)

Niin, ja ihmettelijöille tiedoksi että kyseessä on kuulemma paineseinä..


3 kommenttia:

 1. Mielettömän hienot! On noissa tosiaan ollut näperämistä, huh.

  VastaaPoista
 2. Todella UPEITA :o Sä se osaat! : ))

  Ja hei, mun on ihan pakko kysäistä :D Että ootko säkin todellakin Jämsästä, kuten tämä viestiketju väittää: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9650008 ?? :o

  VastaaPoista
 3. Tintsu: Kyllä, olemme molemmat Jämsästä:)

  VastaaPoista