perjantai 22. tammikuuta 2010

Arvonta

EDIT: 12.2.2010 ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Näyttää tuo kävijälaskuri pyörivän sellaista tahtia, että 10 000 kävijän rajapyykki alkaa jo häämöttää nurkan takana. Sen kunniaksi järjestämme arvonnan, niinkuin otsikosta voineekin jo päätellä:) Koska haluamme olla tavoillemme uskollisia, arvonta suoritetaan, kun laskuriin pyörähtää lukema:


Tämän kertaiseen arvontaan päätimme ottaa teemaksi vähän vähemmän leivontaan liittyvän aiheen, joten voit osallistua vastaamalla seuraavanlaiseen kysymykseen:
Miten me, Kakun paikan tytöt, juhlistaisimme "pyöreää" kävijämäärää? Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja kerro meille loistava ehdotuksesi.

Vastaajien kesken arvomme (yllättäen) leivonta-aiheisen palkinnon. Lisäksi mielestämme hauskimman ja hulvattomimman ehdotuksen keksijää muistamme pienellä palkinnolla.
23 kommenttia:

 1. Vaikka sanoitte, että vähemmän leivontaan liittyvä, on juhlistamisehdotukseni kumminkin: LEIPOKAA IHASTUTTAVAN IHANA KAKKU! :) Sen te osaatte! Asia on laitettu merkille blogissanne ;)

  VastaaPoista
 2. Hei! Sain yhteystietosi jne. sähköpostiini. Terveisin sly:si :)

  VastaaPoista
 3. Juhlikaa pitämällä rentouttava koti-ilta!
  Siihen voisi kuulua esim.
  - hierontaa
  - saunomista
  - hyvää ruokaa
  - ja etenkin jälkiruokaa!
  Ja kaikkea mitä vaan keksii.

  s-posti: pppusu@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Juhlikaa kakun kera mutta jonkuin toisentekemän ;)

  VastaaPoista
 5. Ei kakun paikkaa voi juhlia muulla kuin kakulla. Leipokaa kakku, joka on molempien toiveiden/unelmien mukainen. Ja katsokaa miten saatte ne punottua toisiinsa, lopputulos ei voi olla muuta kuin huikean hieno!

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea Kakkutyttöset. Leivotte tietysti kaksi kakkua, molemmat oman Unelmienne Kakun. Mutta niitä kakkuja ette saakaan syödä, vaan huutokauppaatte/myytte ne ja annatte rahat lapsille hyväntekeväisyyteen! Siitä saatte hyvän mielen ja aitoa auttamisen iloa!
  Tämän jälkeen juhlistatte kävijälukemaa käymällä avannossa ja lämmittelemällä saunassa tehden kasvonaamioita, jalka- ja käsihoitoja jne. Molemmat saavat myös palkita itsensä hankkimalla jonkun kakkuleivontatarvikkeen, jota on jo kauan himoinnut.
  Tässäpä Kyökkiksen ehdotelma!
  Ihanaa kirpakkaa tammikuun loppua teille♥

  VastaaPoista
 7. Tehkää kumpainenkin "pyöreä" kakku ja siitä äänestys kumpi on paras :D

  VastaaPoista
 8. Tulin vastavierailulle teidän arvontaanne, kiitoksia kutsusta :)

  Ja onnea jo etukäteen tuosta lähellä häämöttävästä tasalukemasta!

  Hih, laittakaa miehenne (tai muu läheinen henkilö) leipomaan teille juhlakakku, kerrankin pääsette valmiille sitten ;)

  VastaaPoista
 9. Noora kirjoitti: Leipokaa toisillenne yllätyskakut, sellaiset millainen toinen on tai mitenkä haluaisitte toista kiittää. makinen.noora@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 10. Tulin vastavierailulle ja arvontaan osallistumaan ;). Onnea tulevasta kymppitonnista!

  Tottakai kakun täytyy liittyä "pyöreiden" juhlistamiseen! Voisitte vaikka valita (yhdessä tai erikseen) jonkin paikan jossa haluaisitte ilahduttaa, vaikkapa vanhainkoti, päiväkoti tai oman lähikaupan henkilökunta ja viedä kakkua heidän ilokseen :)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut kävijämäärästä!

  "Pyöreitä" täytyy tietysti juhlia pyöreällä kakulla. Samaa mieltä aiempien kommenttien kanssa: tehkää siitä toiveidenne täyttymys ja ilahduttakaa sillä jotakuta :o) Leipomisen iloa jatkossakin!

  VastaaPoista
 12. Leipokaa joku suuri ja mahtava kakku ja kutsukaa kaikki tutut ja puolitutut kakkua syömään ja juhlistamaan pyöreitä :)

  anni409

  VastaaPoista
 13. Otatta kilpailun kumpi pystyy tekemään korkeamman kakun. Sitten käskekää ystäviä syömään kakkua :P

  VastaaPoista
 14. Onnea tulevista pyöreyksistä! En nyt osaa sanoa sen kummempaa kuin juhlikaa kuin viimeistä päivää... kakun kera tietenkin!

  VastaaPoista
 15. Njaa... mitähän ehdottaisin.... olen aika ideaköyhä, joten en itsekään juhlinut 100000 ;D, kun en keksinyt miten sitä juhlisin ;D

  VastaaPoista
 16. Onnea hienosta kävijämäärästä!

  Olen sitä mieltä, että teidän tulee juhlistaa huikeaa kävijämäärää kakkujen kera ystävien kesken - niitä kun nykyään tuppaa niin harvoin näkemään, kun kaikilla on muka aina kiire.

  Molemmat teette tähän tilaisuuteen/ illanistujaisiin/ tms. samankokoiset kakut samoilla pelisäännöillä. Säännöt kuuluvat seuraavasti:
  * Molemmat valitsevat 2 erikoisempaa tuotetta/ raaka-ainetta, joita kakkutäytteissä tulee käyttää. Ne voivat olla marjoja, hilloja, erikoisempia tuorejuustoja tms.
  * Molemmat valitsevat 1 raaka-aineen, mitä EI saa käyttää. Tämä voi olla esim. vehnäjauhot, kananmunat, maito tms. Mikäli aiemmin valitut tuotteet sisältävät näitä aineita, se on ok, mutta muuten ei näitä tuotteita saa kakussaan käyttää.
  * Sovitte kuinka monelle hengelle kakku on
  * Sovitte minkä tyylinen koristelu on. Ei mitään liian tarkkaa, mutta jotain suuntaa antavaa.

  Kun lopulta tuotte kakut pöytään voitte maistella ja katsella miten erilaiset luomukset olette tehneet käyttmällä miltei samoja raaka-aineita.
  Mikäli haluatte lisätä pakollisten aineiden käyttömäärää, se käy.

  Toinen vaihtoehto on, että sovitte kananmunia myöten, mitä raaka-aineita tulee käyttää ja teette mitä tahansa niistä - samalla idealla. Kun tuotte ne pöytään, toinen on tehnyt kääretortun ja toinen leivoksia ja mikä parasta - ne maistuvat aivan erilaisilta vaikka molemmat ovat käyttäneet tismalleen samoja aineita :)
  Voitte tietenkin sopia vielä, että sovittujen raaka-aineiden lisäksi voi molemmat käyttää esim. 3 haluamaansa raaka-ainetta vielä lisäksi.

  Tässä minun ideani näin silmät ristissä perjantai-iltana, unimaailman kutsuessa.. :D
  Mulla löytyy paljon muitakin hyviä ideoita tähän aikaan illasta.. Ihan sellaisia jotka ei leivontaan liity mitenkään.. Hehhe. Taidankin painua pehkuihin :D

  VastaaPoista
 17. Tulin vastavierailulle. Huisin hieno blogi teillä, monenlaista luomusta olette ehtineet loihtia. Makoisat onnittelut lähestyvästä 10000 ja juhlistamisideana voisi olla, että leivotte yhden ison täytekakun, jonka puolitatte ennen koristelua. Kumpainenkin koristelee oman puoliskansa oman maun mukaan ja sitten yhdistätte puoliskat. Lopputuloksena on molempien unelmakakku.
  Nauttikaa ja hemmotelkaa itseänne ja mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista
 18. Onnittelut rajapyykin ohittamisesta :), eikä aikaakaan ko kohta ootta savuttaneet 20 tuhannen, 30 tuhannen ... , 100 tuhannen ... rajan.

  Juhlistakaan tätä leipomalla kaksi kakkua. Kakut, jotka kuvastavat toinen toisianne. Johanna leipoo siis Marjaa kuvastavan kakun ja päinvastoin - ei mitään näköiskakkua vaan lähinnä persoonaa ja luonnetta kuvaava juttu. Ekana meniasin ehdottaa et olisitte ne sit heittäneet amerikkalaistyylisesti toistenne päälle, mutta en ehdotakkaan vaan keittäkään hyvät kaffet ja kutsukaa ystävät kylään ja katsokaa kuinka hyvin ystävänne teidät tuntevat elikkä arvuutelkaa tunnistavatko teidät kakuista :).

  VastaaPoista
 19. Tietysti leipokaa kakku :) Ehkä korkea kakku korkean kävijämäärän johdosta :)

  VastaaPoista
 20. Onneksi olkoon kävijämäärän johdosta! Hauska kysely, mutta mitäs sitä oikein keksisi :D Kyllä ehdotus varmaan kakun tekoon kääntyisi eli sellainen kakku, mihin saisi mahdollisimman monta erilaista koristelua, koristeluainesta ja tapaa mahdollisimman tyylikkäästi. Usein vähemmän on parempi, mutta nyt haasteena olisi tehdä enemmästä kaunista.

  VastaaPoista
 21. Paljon onnea hienosta kävijämäärästä!

  Sopikaa keskenänne tietty summa, millä ostatte toisillenne leipomiseen tarvittavia aineita. Sitten kumpikin leipoo niistä jotain hyvää. Kaapista löytyviä perusjuttuja (jauhoja, sokeria, munia...) saa toki käyttää myös.

  VastaaPoista
 22. Pyöreitten kunniaksi pyöräytätte pyöreän kakun kuin pallo. Saunotte ja pyöritte lumessa, myös lumienkeleitä tehden. Saunan jälkeen pyöräytätte lasissa konjamiinia tai viiniä nautiskellen nuuhkien ja siemaillen. Pyörähdätte lattialla muutaman pyörähdyksen juhlan kunniaksi lallattaen. Sitten vain kakkukahveille pyöreää kakkua popsimaan ja uusia leipomuksia keksimään.
  Onnea!

  VastaaPoista
 23. Onnittelut suuresta kävijämäärästä. Juhlan kunniaksihan voisitte pitää pienen keskinäisen kakkukilpailun. Pyydätte bloginne vierailijoilta ideoita erilaisiin kakkuihin, arvotte molemmille ideat ja eikun toteuttamaan, tulokset tottakai esille blogiin ja kävijät saavat äänestää kumman kakku voittaa.

  VastaaPoista