tiistai 31. elokuuta 2010

Omat valmistujaiset


Vietin 24.7.2010 valmistujaisiani. Valmistujaiskakuksi halusin kokeilla tehdä kerroskakun, ja tilasin kakkua varten alustoja ja kakkutukia. Koristelun suhteen mielessä oli vaikka minkälaisia suunnitelmia, mutta näinhän se menee; suutarin lapsella ei ole kenkiä. Siitä mentiin, mistä aita oli matalin, kakku kun ei ollut ainoa asia tehtävälistalla;) Täytteenä kakussa käytin hedelmäpassion-hyydykejauheesta ja kermasta tehtyä moussea, jota rikastin omenahillolla. Vaniljalla maustetun sokerikreemin päälle laitoin sokerimassakuorrutteen. Pinnalla hiukan helmiäistä ja kerrosten väliin laitoin neilikoita. Tämän kakun kohdalla on pitäydyttävä sanonnassa; yksinkertainen on kaunista..:D Kahvipöydässä oli täytekakun lisäksi kirsikkamoussekakkua sekä maidoton & gluteeniton & kananmunaton mustikkamoussekakku. Pikkuleiviksi teimme äitini kanssa kookosunelmia ja tuplasuklaakeksejä. Ohjeita voin laittaa, jos joku haluaa.

Suolaistakin tarjottavaa löytyi, näistä tosin vain sämpylät omaa tekoa. Salaatit ja lihapullat valmisti Juhlapalvelu Chef´s. Valitettavasti kuvien ottaminen juhlista oli aika vähäistä, joten kuvia ei näistä ole tarjota. Mutta tässä kuitenkin kuvaa täytekakusta.


Ja kun kuitenkin joku kysyy, niin valmistuin siis Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, Matkailu-ja ravitsemisalalta, Palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmasta RESTONOMIKSI, suuntautumisena ruoka- ja ravintolapalvelut. ..eikös vain olekin oikea nimihirviö..:D


3 kommenttia:

 1. Tuttu sanahirviö! Itse aloitin juuri kolmannen vuoden opiskelut :)

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistuneelle!=) Kaunis on kakku!

  VastaaPoista
 3. Makea maa: Tsemppiä opiskeluun, itsellä otti välillä koville, työssäkäyvänä ja kahden lapsen äitinä..;)
  Kristiina: Kiitos, jospa kohta alkaisi tajuta, että se on ohi nyt:)

  VastaaPoista