tiistai 17. toukokuuta 2011

Veikan 6-vuotisjuhlat

Meillä alkaa muuttorumba olla voiton puolella, ainakin sen osalta, että edellinen asunto alkaa olla tyhjä. Uudessa kodissa riittää remontoitavaa ja järjestettävää vielä pitkäksi aikaa. Mutta kakkuja pääsee taas tekemään, kun keittiö on jo suurin piirtein järjestyksessä:)

Nämä Veikan juhlat pidettiin vielä kuitenkin edellisessä asunnossa, pojan omasta toiveesta. Ja juhlia vietettiin jo viime kuussa. Poika toivoi palomiesaiheista kakkua ja munkkeja, joten niitä sitten tehtiin, niillä välineillä, mitä sattui keittiössä vielä olemaan, osa kun oli jo ehditty pakata.


Munkit ovat täysin maidottomia, ihan perusohjeella tehtyjä. Kakkuun laitettiin väliin vadelmatäyte (pakastimen tyhjennystä ennen muuttoa) ja pintaan kaikkia kuorrutteita, mitä kaapista löytyi. Poika oli kakkuun kuitenkin tyytyväinen ja maku oli hyvä, joten..
...Eikös sitä sanota, ettei suutarin lapsella ole kenkiä.. meillä se ainakin näkyy pitävän paikkaansa.3 kommenttia:

  1. todella hienot värit ja upee kakku ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Valitettavasti se usein menee niin, ettei omille lapsille ehdikään tehdä niin upeaa kakkua kun haluaisi, siinä on aina muutakin järjesteltävää, kuin kakun teko. Onneksi poika oli kuitenkin tyytyväinen:)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä on kelvannut juhlia totisesti :) Tuo kakku on aivan upea! Jotenkin kaikki värit oikeen korostuu, kun on musta pohja. Mahtava! :-)

    VastaaPoista