tiistai 9. helmikuuta 2010

Vasenkätisten pursotusharjoituksia vol 1


Perjantaiksi aiottu kakku peruuntui, joten meille jäi jääkaappiin täytetty kakku ilman omistajaa. Näppärinä tyttöinä tuhosimme pari purkkia kermaa päälle kokeillen varastoon kertyneitä tyllia ensimmäistä kertaa. Kokeiluun päätyivät ruusutylla ja pieni lehtitylla. Harmiksemme ruusutylla osoittautui oikeakätisille suunnitelluksi ja kun olemme syntyneet vasenkätisiksi, niin ruusujen teko ei ottanut onnistuakseen ihan helposti. Aikamme pyöriteltyämme alkoi jotain ruusuksi tunnistettavaa kuitenkin syntyä. (toim. huom. vaikuttaisiko värivalinta -vaaleanpunainen- asiaan..?) Lehtitylla sen sijaan sopi oikein hyvin molempien käteen ja sitä tulee varmasti käytettyä jatkossakin.


Pitihän kakulle kotikin löytää. Keksimme viedä sen työkaveripariskunnalle päivän piristykseksi. Liian myöhään muistimme, että pariskunnan kaksilahkeisella osapuolella oli seuraavana päivänä merkkipäivä. Koristelun totesimmekin olevan mitä osuvin moottoripyöräilevälle huoltomiehelle;)

Toivottavasti emme tulleet aiheuttaneeksi päivänsankarille vakavamman puoleisia identiteettiongelmia ja kakku kaikesta huolimatta maistui!


PS. MUISTATHAN OSALLISTUA ARVONTAAN TÄÄLLÄ!

5 kommenttia:

 1. Uskomatonta minä en nimittäin saa ruusutyllalla oikeakätisyydestäni huolimatta mitään tuon suuntaistakaan aikaan. Vau!

  VastaaPoista
 2. Aika vaikeaa noiden teko kyllä oli, täytyy ostaa jostain vasenkätisten tylla. Taitaa ruusujen pursotus silläkin tosin vaatia aikalailla harjoitusta:)

  VastaaPoista
 3. Täällä yks vasuri, jolla samoja ongelmia..aina meitä sorretaan ;) Ostin "urani" alkuaikoina Wiltonin vasureille tarkoitetun tyllasarjan, 3 tyllaa, kaikki ruusuihin/kukkiin tarkoitettu ja sillä isoimmalla tulee ihan kohtalaista jälkeä.

  VastaaPoista
 4. Mie oon ehkä blondi mutta en ymmärrä mitä eroa on sillä että kummalla kädellä pursottaa? :O Tai siis että miten jotkut tyllat ovat vain oikeakätisille? Kyllähän niitä voi käännellä mihin suuntaan vain kätisyydestä riippumatta! :)

  Nämä ruusut ovat kauniita, eivät mitenkään näytä "vasenkätisiltä"! :D

  VastaaPoista
 5. Tanja: Tämä käyttämämme tylla on kaareva ruusutylla, joka siis kaartuu vasenkätistä ajatellen väärään suuntaan, joten ruusu on tehtävä aina samoin päin. ...Ja kiitos kommentista:)

  VastaaPoista