Mutakakku
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 1/2 dl maissitärkkelystä (Maizena)
Sulata rasva ja suklaapalat kattilassa miedolla lämmöllä. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaaseos. Lisää vielä maissitärkkelys. Kaada taikina voideltuun ja maissitärkkelyksellä jauhotettuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n.30 min. Kakun kuuluu jäädä keskeltä kosteaksi. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoamista.
Huom! Tarkista suklaan ainesosaluettelosta, sisältääkö suklaa gluteenia, jos valmistat kakun keliaakikolle!
PS. MUISTAKAAHAN OSALLISTUA ARVONTAAN TÄÄLLÄ!! AIKAA ON 9.4. ASTI!
Iloista Pääsiäistä !
VastaaPoista