keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uutta ilmettä ja arvonta!

OSALLISTUMISAIKA ON  PÄÄTTYNYT!


Heipähei! Päivitin hiukan blogin ulkoasua vuodenaikaan sopivaksi. Samalla järjestelin tunnisteet blogiteksteille uudella lailla, jospa tekstien etsiminen helpottuisi uusien tunnisteiden myötä. Itse ainakin huomasin, että varsinkin kakkuja blogissa alkaa olla niin paljon, että tietyn kakun etsiminen käy jo hitaaksi. Nyt kakut on löydettävissä juhlan aiheen mukaisesti.

Samalla huomasin, että kävimäärä on ylittänyt hetki sitten 50 000 kävijän rajan! Aivan mahtavan hieno juttu! Kiitokset kaikille kävijöille ja erityisesti teille, jotka jaksatte kommentoida ja näin piristää päivää! Arvontahan se on järjestettävä, kun näin hyvä syykin sille on. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Ja käytänkin tilaisuuden häikäilemättömästi hyväkseni ja toivon, että osallistumiskommentissasi ehdottaisit mielestäsi pojan ristiäisiin soveltuvaa tarjottavaa. Osallistumisaikaa on toiseen pääsiäispäivään asti eli 9.4. Ja perinteiset ohjeet perään; yksi kommentti/kommentoija, anonyymit kommentoijat voisivat laittaa viestin perään nimeä tms. tunnistetta, ettei tarvitse jättää arvonnan ulkopuolelle:) Arvontavoitto jääköön vielä salaisuudeksi. Julistan täten arvonnan alkaneeksi:

25 kommenttia:

 1. Uusi lookki on hieno, vaikka ihan pian taustakuvan joutuukin jo vaihtamaan kesäisempään, ainakin näin optimistisen kesäihmisen mielestä :)
  Ristiäisiin kannattaa ehdottomasti tehdä lusikkaleipiä, nam. Voi tietty olla vähän kulunutkin vaihtoehto, mutta on ne vaan niin hyviä.

  VastaaPoista
 2. Leivontafoorumilta tänne löysin ja osallistun nyt sitten kilpailuun :) Pitääkin perehtyä blogiinne tarkemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa ja makeaa uusittuun blogiisi !

  Taatu/S & M

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti arvonnassa mukana :) Blogi näyttää nyt uudessa asussaan paremmalta :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Blogin kävijä määrästä. Ristiäisiin soveltuu hyvin minimuffinssit ja koristelu vaikka sinisellä valkosuklaakermavaahdolla, yms :) Osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 6. Kategorioiden muokkaus selkeytti hyvin :)

  Poikavauvan ristiäisiin tekisin ehdottomasti herrasväen leipiä omenatäytteellä. Pintaan nimikirjain tai vaikka koko nimi.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Leivontafoorumilta eksyin minäkin, ja lisään heti listoille jotta löydän toistekin :) Ja arvontaan myös, ofkoos!

  VastaaPoista
 8. Arvonnassa mukana :) Herrasväen pikkuleipiä ehdottaisin minäkin.

  VastaaPoista
 9. Hieno talvinen maisema.

  Ristiäisiin mielestäni tarvii kyllä täytekakun. Lisäksi tekisin ainakin suolaisen piirakan ja täytekakun kaveriksi kahvikakun. Ihanan kirpeä ja mehukas on esim. lemon drizzle cake.

  VastaaPoista
 10. Täytekkakkua tietty! Ehkä joku marjainen täytekakku ja sen kaveriksi suklaamuffinsseja (koska ilman suklaata ei voi elää;)). Sitten vielä joku suolainen piirakka :)

  VastaaPoista
 11. Mukaan arvontaan! Minä ehdottaisin vaaleansiniseksi värjätyllä valkosuklaalla kuorrutettuja cake popseja. =)

  VastaaPoista
 12. Onnea huikeasta kävijämäärästä! :) Ristiäisiin ehdottaisin porkkanakakkua - se on vaan niin hyvää. Muffinssit tai perinteiset mokkapalat ovat myös turvallinen vaihtoehto. Myös jotain suolaista olisi hyvä olla. Juustosarvet ovat helppoja, eikä tuu nyt mieleen muuta :)

  VastaaPoista
 13. Blogisi on ihana inspiraation lähde. Onnea myös pikkuisesta poitsusta :) Ehdottaisin ristiäisiin yhdeksi tarjottavaksi mini-donitseja, vaikka vaaleansinisellä kuorrutteella ja sitten vaikka voileipäkakkua.
  -Shiva-
  suddenconnection(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Hei. Hieno blogi ja ihania kakkuja. Ehdottaisin ristiäisiin pitkänmallisia lohikukkoja joista saa kivasti leikattua siivuja. Sekä sinivalkea marsipaanikakku marmoroinnilla, väliin esim, kuningatarhillo ja knorr vispi.

  VastaaPoista
 15. Onnea hienosta kävijämäärästä! Monesti juhlissa tuntuvat suolaiset tarjottavat olevan suositumpia kuin makeat, joten minä ehdottaisin jonkinmoista voileipäkakkua tai vaikkapa cocktailpaloja. : )

  VastaaPoista
 16. Brittiläinen shortbread on tämänhetkinen suosikkini, tietenkin perinteisten kakkujen ja pullien oheen. Kyseiset murokeksit ovat kertakaikkiaan suussasulavia! Sekä lasten että aikuisten mieleen.

  VastaaPoista
 17. Onnea kävijämääristä. Uusi jaottelu näyttää toimivalta.
  Minäkin panostaisin pieniin suolaisiin ja ehdottaisin vaikka täytettyjä tuulihattuja parilla erilaisella suolaisella täytteellä. Makeaksi puoleksi riittää vaikka marengit (saa sinisenä) + täytekakku.

  VastaaPoista
 18. Onnea kaikista kävijöistä! Tulin leivontafoorumin kautta käväisemään ensi kertaa ja samantien eikun arvontaan mukaan. Minustakin ristiäisten painopiste saa reilusti olla suolaisissa tarjottavissa. Tarjottavat voisivat myös olla mahdollisimman pitkälle ns. sormisyötäviä; pieniä ruispaloja tai päällystettyjä riskapyörylöitä, tuulihattuja, muffinseja,

  VastaaPoista
 19. Onnea kävijämääristä minunkin puolestani, vaan en toki ihmettele yhtään, blogisi on mukavan monipuolinen. Jotenkin vaan tuntuu, että täytekakku kuuluu ristiäisten kaltaisiin suuren mittaluokan juhliin. Hyydykekakku johon tulisi päälle kiilteen alle vaikkapa ihan vain mustikoita olisi väritykseltään sopiva pojalle. Suolaisena tarjottavana voisi olla vaikka Satay-kanavartaita, tikun päässä, jolloin syöminen on siistiä. Niitä saa valmiina pakastetavarana, en vain ole pitkään aikaan nähnyt missään..

  VastaaPoista
 20. Olen ihan hirveän tylsä ihminen, mutta omasta mielestä juhlissa parasta kahvipöydän antia on voileipäkakut!! Niitä kun ei saa kuin juhlissa, eipä tule itse itselle iltapalaksi suolaisen nälkään tekaistua. Makealla puolella pärjään taasen ihan hyvin ilman perinteistä täytekakkuakin; mieluummin näen pöydässä esim. juustokakun raikkaalla kuorrutteella. Tuo tunnisteiden jaottelu näyttää hyvin käyttäjäystävälliseltä.

  VastaaPoista
 21. Suolaisena sekä makeana voisi tarjoilla vaikka erilaisia bageleita ja siihen vierelle sitten vaikka naposteltavia suklaaseen kastettuja hedelmiä ja mansikoita.
  Onnea kävijämäärän kivoista luvuista.

  VastaaPoista
 22. Onnea kävijämäärän johdosta! Itse pidän suolaisesta paljon enemmän. Esimerkiksi patongit (itse leivottu) ja siihen erilaisia levitteitä päälle on oooikein hyvää. :)

  VastaaPoista
 23. Onnea kaikista kävijöistä. Mitenkä olisi kylmä salaattipöytä; paria ruokaisaa salaattia ja kylmiä lihapullia sekä erilaisia juustoja pilkottuna. Makeana puolena vaikka jokin hyydykekakku.

  VastaaPoista
 24. Pulla kuulemma kuuluu juhlapoytaan, vaikka sita valttamatta ei kukaan otakaan... ;) Jos olet tallainen perinteinen ihminen ja pullaa haluat poytaan, niin tekisin sinuna kuitenkin kahvikehria! Niita pitaisi itsekin tehda, ovat niin hyvia! Ei ole tullut pitkiin aikoihin tehtya, vaikka ne ovat oikeastaan ainoita leipomuksia joita mies ihan kehuu. :) Viimeistaan isanpaivaksi teen!

  VastaaPoista
 25. Minä tekisin sinisiä macaron-leivoksia. Ne on hyviä ja näyttäviä, eikä ne ole edes kauhean vaikea tehdä. Onnea suurista kävijämääristä:)

  VastaaPoista