tiistai 25. elokuuta 2009

Arvonta suoritettu!


Korjaus: 26.8.2009, Voittajan nimi oikein, mutta kommentti väärä, anteeksi!

Arvonta on nyt sitten suoritettu. Lapsilla oli hauskaa, vanhempi poika kirjoitti kommentoineiden nimet paperilapuille ja nuorempi poika oli ihan innoissaan päästessään arpomaan voittajat!
Leivonta-aiheisen palkinnon kommentillaan blogimme ihka ensimmäisessä arvonnassa voitti:

ELLI
Onpas hauska kilpailu! =) Löysin tänne ekan kerran ja toivon löytäväni vielä uudestaankin!
Jos olisin kakku, olisin suklainen kakku, päällä jotain vaaleanpunaista...

Käykäähän osallistumassa minunkin arvontaani...


Seuraavaksi arvottiin kommenttien joukosta se, kenen "omakuva"-kakku pääsee resepteineen blogimme sivuille seuraavan kuukauden aikana. Arvonnan suorittajan käteen osui seuraava:

TIITUSKA
Jos olisin kakku, olisin kakku, jonka päällisenä olisi sulatettua tummaa suklaata, reunassa goottityylistä valkosuklaakirjailua ja vielä päällä aitoja punaisia ruusuja. Kakun sisältä löytyisi ensimmäisestä kerroksesta appelsiinimarmeladia ja appelsiinin palasia sekä aitoa vaniljaa sisältävä raikas mousse.Ja alemmasta kerroksesta löytyisi 60% tummaa suklaata ja ripaus chiliä sisältävä mousse. Kakun ajatuksena se, että kaunis päältä ja herkullinen ja tulinen sisältä.


Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille! Ihania ja mielenkiintoisia vastauksia tuli useita, ehkä niistä joku muukin pääsee kokeiltavien listalle! Arvontavoitto lähtee postiin heti kun saame osoitteen ja postausta siitä sitten ensi viikolla, ettei sisältö etukäteen paljastu:) Tiituskan "kakku-minä" lähtee suunnittelupöydän kautta toteutukseen, sekä blogiin heti, kun aikataulu antaa myöten.

3 kommenttia:

 1. OOoh! Hyvää huomenta! Nimi todellakin on minun, pakko oli heti tulla varmistamaan!=)
  Vaikka kommentti on kyllä Ellenin...

  VastaaPoista
 2. Elli: olen pahoillani, olen näköjään väsyneenä sekoittanut kommentit keskenään! Tuhannesti anteeksi, virhe on nyt korjattu:)

  VastaaPoista
 3. Heh, eipä tuon väliä, kyllä minä voisin mansikkakakkukin olla, oikeastaan mikä tahansa mikä sisältää sokeria ;)

  VastaaPoista