lauantai 8. elokuuta 2009

Ristiäiskakku


Tämän viikonlopun projektina oli ristiäiskakku pikku prinsessalle. Saimme toteutukseen melko vapaat kädet, toiveena oli lähinnä jotain perinteisestä mansikka-kermakakusta erottuvaa. Esimerkkikuvissa oli suurehkoja kukkia ja runsaita värejä joita tilaaja oli ihastellut mm. KakkuHelmen sivuilla.
Saimme valokuvan myös pikkuisesta ja yritimme saada koristeeseen samaa näköä mm. hiusten värillä.

Täytteen toivottiin olevan raikas ja päädyimmekin hedelmä-passionmousseen jota maustoimme hitusella valkosuklaata. Omasta mielestämme täytteetä tuli melkoisen herkullinen, toivottavasti maistuu juhlaväellekin. Kuorrutus ja koriste on sokerimassaa ja välissä sitruunalla maustettua sokerikreemiä. Kakku on n. 25 henkilölle ja nelikerroksisena melko hyvän kokoinen. Koristeesta seuraa vielä tarkemmin juttua tekijältään :)

.

10 kommenttia:

 1. Kiitos! Kiva kun kävit tutustumassa ja kiitos linkityksestä:)

  VastaaPoista
 2. Täältähän löytyi uusia bloggajia ja tietysti myös hienoja kakkuja! :)

  VastaaPoista
 3. Kermaruusu: Tervetuloa ja kiitos kommentista:)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Aivan ihana <3 Ja värit tosiaan ovat kauniit!!

  Linkityksestä: Blogin virallinen osoitehan on:

  http://jimijjjp.vuodatus.net

  Olen ostanut omat web sivut osoitteilla www.kakkuhelmi.fi ja .com ja blogini voi löyää siis myös noilla osoitteilla mutta koska ne kiertää eri servereiden kautta niin blogspot voi olla ettei hyväksy kuin vain suorat osoitteet :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä kerran upeasta kakusta! Kakku keräsi kiitosta sekä makunsa että ulkonäkönsä puolesta. Ja koriste oli ihan Anni-vauvan näköinen :-)

  terv.Kirsi M.

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä, mukavaa, että kakku oli mieleinen:)

  VastaaPoista