keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Piitkä kakkupostaus


Heipähei ja anteeksi päivitystaukoni. On ollut olevinaan vähän joulukiireitä.. Tässä kuitenkin viime viikonlopun ja tämän viikon kakkusaldo. Ensimmäisenä Turtleskakkuja lauantain syntymäpäiville. Kakut ovat noin 12 henkilön, välissä toiveesta mansikkamousse. Kuvat maalattu marsipaanille ja vispikermalla on reunat pursoteltu. Kuvista ei tullut keskenään ihan samannököisiä, mutta eipä se kai makuun vaikuta:)Maanataiaamuna lähti merkkipäivän kunniaksi tämän näköinen kakku, päivänsankarin työkavereille tarjottavaksi. Täytteeksi toivottiin jotain raikasta ja päälle jotain muuta kuin kermaa. Ihan "perus"kakkua koristeluidenkin suhteen. Kakku on laskettu 50 henkilölle. Täytteenä vadelmalla maustettu persikkarahkatäyte, päällä marsipaani sekä pursotukset kevytvispikermalla.


Ja huomiseksi kyseltiin käpykakkuja ja minähän toki toteutin. Kaksi samanlaista siis, tumma pohja, diplomaattikreemi sekä vadelmahillo välissä, suklaakreemi eristeenä ja suklaamarsipaani päällä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan NIIN maukasta:) Kooltaan nämä ovat 12 henkilölle.


Siinäpä nämä kakkurintamalta, laitan vielä myöhemmin vähän muuta leivontaan liittyvää. Nyt täytyy lopettaa tämä näppiksen naputtelu, että tuo ukkokulta saa nukutuksi, joutuu toinen lähtemään yöllä lumitöihin..:( ... hiukan etuajassa toivottelen:


Hyvää joulua kaikille!
5 kommenttia:

 1. Tuo käpykakku on kyllä tosi hieno! :) Teitkö sen ihan käpykakkuvuoalla vai jollain muulla tavalla?

  VastaaPoista
 2. edelliseen viestiin lisäykseni: liityinpäs lukijaksesi ;)

  VastaaPoista
 3. Täällä on paljon hienoja kakkuja! ja kivat kissat jouluksi.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista!
  Insanity_: Käpykakut tein siten, että leikkasin kääretorttulevystä kaksi kävyn muotoista osaa, toisen pohjaksi ja päälle toisen. Väliin sitten osista yli jäänyt silppu täytteen kera, niin että muodostuu tuollainen "puolipallokäpy";) Kiitos, lukijoita on aina mukava saada lisää, ei ole vielä tullut lisättyä julkista lukija-gadgettia, mutta katsotaan..:)

  VastaaPoista