lauantai 31. lokakuuta 2009

Hello Kitty 1 ja 2


Hello Kitty -kakkuja tuli tällä viikolla tehtyä sitten useampikin. En halunnut niistä keskenään samanlaisia, joten nyt tuli kokeiltua useampaa uutta juttua näihin. Perjantain synttärisankarille lähti kaksi Hello Kittyä. Ensimmäiseen kokeilin valmista kakkukuvaa. (Tuollaista vohvelikuvaa en ole vielä aiemmin kokeillut) Kuva oli sen verran värikäs, että muita koristeluita en juuri käyttänytkään. Kakku on vaaleasta kakkupohjasta tehty, välissä mansikkamoussea. Käytin nytkin vispikermaa reunoihin, kun viime viikolle sitä niin reilusti varasin:)
Kakut ovat molemmat 15 henkilölle.


Toiseen löysin alkuperäisen idean amerikkalaiselta kakkusivustolta, jota sitten jonkun verran muokkailin. Sydämet aioin tehdä ostamallani Dr. Oetkerin kimallegeelillä, mutta huolellisesta etsinnästä huolimatta en löytänyt sitä mokomaa tuubia mistään, joten sokerikreemi sai kelvata:) ruohikko on myös sokerikreemiä. Kakku on suklaakakku, jossa välissä mansikkamousse sekä hiukan kirsikkamoussea. Kuva on leikkailtu sokerimassasta osissa ja rajattu leivontasuklaalla.


Tulossa vielä lisää viikonlopun kakkuja, mutta nyt on tuo keittiö siivottava välillä, jospahan se kimallegeelituubikin sieltä tulisi vielä vastaan;) Lapset toivoivat Halloween-herkkujakin, joten jos vain vuorokaudessa tunnit riittävät, niin keittiö sotketaan vielä kertaalleen:D


6 kommenttia:

 1. Ihanat kakut! Olet kyllä tosi taitava!

  Rauhallista ja muistorikasta pyhäinpäivää sinullekin! <3

  VastaaPoista
 2. miten saisi kaikkein helpoiten kemakakkuun esimerkiksi, keltaisen kruunun kakun koristeeksi ? (==

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: toivottavasti vastaukseni ei tule liian myöhään. Kaikkein helpointa lienee käyttää muovista koristetta kakun päällä. Jos haluat valmistaa syötävän koristeen, käy esimerkiksi valmis keltainen marsipaani muotoiluun. koristeeksi voit liimata (sokerikuorrutteella tai elintarvikeliimalla) esimerkiksi hopeakuulia tai muita kakunkoristeita.

  VastaaPoista