Syntymäpäiväjuhliin toivottiin ihan perinteistä kermakakkua sekä suklaakakkua. Olikin pitkästä aikaa mukava tehdä kermapursotteita. (Allekirjoittanut niitä joskus väänsi hiki otsalla pitopalvelu-hommissa) Flora vispiin tottuneena vatkasin vispikerman hiukan yli, eikä pursotuksista tullut kauniita. Mutta maku on varmasti kohdallaan:) ..täytteenä kakussa on kuningatar-päärynätäyte.

Suklaakakku sen sijaan onnistui odotettua paremmin, Usein ongelma niiden kanssa on nuo reunat, eivät halua siloittua ja jää valumia. Nyt levittelin ohuen kerroksen suklaaganachea kauttaaltaan pintaan ja kaadoin hiukan jäähtyneen kuorrutteen sitten vasta päälle. Päällisestä tuli aika tasainen ja reunoihinkin olen lähes tyytyväinen;) Kakussa sisällä on suklaakakkupohja (jossa ihan oikeeta suklaata:P) ja appelsiinimousse.

Ei noissa ylemmän kakun pursotuksissa minun mielestäni ole mitään vikaa! :) Tosi kauniita kummatkin. Ja varmasti enemmän kuin herkullisia<3
VastaaPoistaKauniit perinteiset kakut. Tällaisiakin on välillä mukava tehdä!
VastaaPoistaTodella tyylikkäät kakut! Ja ei todella ole kuvan mukaan ainakaan mitään vikaa ylemmän kakun pursotuksissa.
VastaaPoistaKiitokset kommenteista! Niitä on ana mukava lukea:)
VastaaPoistaihanat kakut
VastaaPoistaKiitos!
VastaaPoista