sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Hyvää Isänpäivää!


Meidän perheessä muistettiin perheenpäätä aamulla viemällä aamupala sängyn viereen. Pojat tekivät herkkuvoileivät, kahvia ja mehua sekä aivan suloisen kakun<3 Tarjottimelle oli laitettu kynttiläkin ja nuorimmainen valitsit Cars-leffa-aiheisen lautasliinan, tottakai:)

Kakku on maidoton ja täytteeksi laitettiin säilykepäärynäviipaleita, omena-vaniljahilloa sekä purkillinen Gogreenin Vispiä. Kakkupohja oli vaalea ja muistaakseni kahden munan. Laitoimme päälle ohuen kerroksen mansikanmakuista sokerikreemiä ja pojat halusivat päälle keltaisen marsipaanin. Siinä piti äidin auttaa, muuten pojat hoitivat koristelun itse. Vanhempi poika kirjoitteli kakun päälle tekstiä kieli keskellä suuta. Hiukan hän oli harmissaan, kun ei saanut mielestään riittävän siistiä jälkeä. Äidin mielestä kirjaimet olivat tietenkin suloisia juuri noin;)


Lisäksi: Tätä kirjoittaessani kävijälaskuri pyörähti 5000 kävijään! Blogi on pari päivää päälle kolmen kuukauden ikäinen ja noin paljon täällä on käynyt vierailijoita! Kiitos kaikille kävijöille ja kommentoijille, kommenttejanne on todella mukavaa lukea<3


Kiitos ja hyvää isänpäivää
sekä iso halaus omalle miehelle!


1 kommentti:

  1. Hieno isänpäiväkakku. Lasten tekemissä koristeluissa on aina oma tunnelmansa. Ja tietysti Onnea kävijämäärästä. t.SariK :)

    VastaaPoista