torstai 30. syyskuuta 2010

Aku Ankka-kakku

Syntymäpäiväkakun päälle toivottiin Aku Ankan kuvaa päälle. Suunnitelmissa oli, että maalaan kuvan, mutta aikatauluongelmien vuoksi muutin suunnitelmia ja tein Akun kuvan leikkaa-liimaa-menetelmällä. Taustaan olisin halunnut enemmän "hohtoa", se jäi jotenkin vaisuksi. Kuvan osaset on leikattu sokerimassasta ja liimattu elintarvikeliimalla pohjalevylle. Rajaukseen käytin Candy Meltsiä, jonka käyttö ei edelleenkään suju niin hyvin kuin haluaisin..:(

Kuvan alta löytyy vaalean kakkupohjan lisäksi omatekoinen mansikkahillo sekä (kuohu)kermavaahto, maustettuna vaniljasokerilla ja banaaniaromilla. Toiveena oli, että täyte olisi mahdollisimman perinteinen. Sokerikreemin maustoin myös banaaniaromilla. Kreemiä levitin vain kuvan alle, reunoihin käytin (kuohu)kermavaahtoa. Siitä on pitkä aika, kun olen viimeksi käyttänyt kuohukermaa missään, joten nyt onkin tässä kuussa tehty ennätys sen suhteen..;)


(Ja kukaanhan ei tietenkään ole huomaavinaan, että kuvaaminen jäi taas viimetippaan. Kakku oli jo laatikossa lähdössä eteenpäin, kun tuli koko asia mieleen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti