maanantai 27. syyskuuta 2010

Yoda-kakku


Kakun tilaajalla oli toiveena Star Wars-aiheinen kakku ja muistelin nähneeni Rouva Veen blogissa Yodakakun oikein vaihekuvineen. Surffailin sitten tänne opiskelemaan Yodan tekoa. Ohjeet olivatkin selkeät ja sain kuin sainkin hiukan Yodaa muistuttavan hahmon kakun päälle aikaiseksi. Tämä minun versioni on vain jokseenkin alakuloisen oloinen, korvatkin ovat ihan lurpallaan..;)


Kakun pinnan värjäsin vihreällä sraymaalilla, elintarvikekelpoisella kylläkin. Aika sotkuista puuhaa se olikin, joten ensi kerralla taidan tyytyä jauhemaiseen väriin. Samaan osoitteeseen lähti vielä toinenkin kakku, hiukan vanhemmalle päivänsankarille tosin. Toiveena oli samantyyppinen kesähattukakku, jonka tein aikanaan äitini 50-vuotisjuhliin. (Kuvaa ei ole blogissa, koska juhlat pidettiin ennen bloginpidon aloittamista.)


Kakkujen täytteistä ei minulla ole enää minkäänlaista muistikuvaa, Päällinen on jokatapauksessa sokerimassaa, kiekurat nauhassa on tehty pikeerillä. Kukat ovat oikeita, en valitettavasti osaa tehdä noin aidon näköisiä sokerimassasta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti